28 Nisan 2024, Pazar

İzmir'de lise öğrencisinden 2 gündür haber alınamıyor

İzmir'de lise öğrencisinden 2 gündür haber alınamıyor

Salı günü sabah Bahçekahve semtinde oturan dedesi Kadir Ezgi'nin evinden "okula gidiyorum" diyerek ayrılan Pınar Ezgi'den (15) bir daha haber alınamadı.

Durumun bildirildiği polis ve jandarma ekipleri, özel bir lisede  öğrenim gören Pınar Ezgi'nin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Baba Selim Ezgi, yaptığı açıklamada, evleri ilçe merkezinden uzak  olduğu için kızının pazartesi günü dedesinde kaldığını, sabah da okula gittiğini  belirterek, "Okula gidiyorum diye evden çıkmış. Ben dün saat 15.00'te okuldan  almak için okuduğu liseye gittim. Kızımın okula hiç gelmediğini öğrendim." dedi. Durumu Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdiğini ifade eden baba  Ezgi, kızını görenlerin kendilerine veya güvenlik güçlerine haber vermelerini  istedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İzmir lise öğrencisi Pınar Ezgi kayıp

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.