27 Nisan 2024, Cumartesi

İsteği reddedilince ateş etmeye başlamış

İsteği reddedilince ateş etmeye başlamış

Markette boşanma aşamasında eşini vurup intihar eden koca, konuşma isteği reddedilince ateş etmeye başlamış

Denizli'de boşanma aşamasındaki eşini silahla başından vurarak ağır yaralayan ve sonrasında intihar eden adamın, karısıyla konuşmak istediği ve bu teklifi reddedilince olayı gerçekleştirdiği öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Elif Ulubey, olay günü eşinin kendisini takip edip markette konuşmak istediğini söyleyerek zorla dışarıya çıkarmaya çalıştığını, olumsuz cevap verince de önce ateş ettiğini söyledi.

 

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, boşanma aşamasındaki Ahmet Ulubey (52) tarafından markette silahla başından vurulan Elif Ulubey (47), hastanede verdiği ifadesinde, eşinin konuşmak istediğini, kendisi bu teklifi reddedince de önce havaya ardından da kaçmaya çalışırken arkasından ateş ettiğini söylediği belirtildi. Aynı tabancayla yaşamına son veren Ahmet Ulubey'in cenazesi ise toprağa verildi.

 

KONUŞMAK İÇİN ZİNCİR MARKETE GELDİ

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Zeytinköy Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde bir zincir markette meydana geldi. 2 çocuk annesi Elif Ulubey, şiddet gördüğü gerekçesiyle 5 ay önce evden ayrılarak eşi Ahmet Ulubey'e boşanma davası açtı. Dün markete giden eşini takip eden Ahmet Ulubey, konuşmak istediğini belirtip, kendisiyle gelmesini istedi.

 

 

OLUMSUZ CEVAP VERİNCE KURŞUN YAĞDIRDI

Elif Ulubey olumsuz cevap verince tartışma çıktı. Bu sırada belindeki tabancayı çıkaran Ahmet Ulubey, kaçmaya çalışan eşine peş peşe ateş etti. Kurşunlardan biri başına isabet eden Elif Ulubey, kanlar içinde yere yığıldı. Eşinin öldüğünü düşünen Ahmet Ulubey, bu kez namluyu kendi başına dayayıp, tetiği çekti. Market çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Ahmet Ulubey'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kurşunun başını sıyırdığı belirlenen Elif Ulubey ise ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

 

 

3 AYRI KORUMA KARARI

Ahmet Ulubey'in cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından bugün yakınları tarafından teslim alınarak Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Elif Ulubey'in şiddet gördüğü gerekçesiyle eşine karşı 3 ayrı koruma kararı aldırdığı, 5 ay önce de boşanma davası açtığı belirtildi.

 

 

ZORLA DIŞARI ÇIKARMAK İSTEMİŞ

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Elif Ulubey, hastanede verdiği ifadesinde, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle şubat ayında evden ayrılıp, boşanma davası açtığını, eşinin kendisini sürekli takip ve taciz ettiğini söylediği bildirildi. Ulubey, olay günü eşinin kendisini takip edip, alışveriş için girdiği markette konuşmak istediğini söyleyerek zorla dışarıya çıkarmaya çalıştığını, olumsuz cevap verince de önce havaya ardından kaçmaya çalışırken arkasından peş peşe ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Pamukkale Üniversitesi Pamukkale 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.