27 Nisan 2024, Cumartesi

İstanbul'da yoğun yağış! Metro seferleri durdu, araçlar suya gömüldü

İstanbul'da yoğun yağış! Metro seferleri durdu, araçlar suya gömüldü

İstanbul'da aşırı yağmur, metro istasyonlarında su baskınlarına neden oldu. Metro seferleri durdurulurken, turnikeler önünde yoğun kalabalık oluştu.

İstanbul'da birçok ilçede bastıran ani yağış su baskınlarına neden oldu. Topkapı metro istasyonunda metro seferleri durdu. Turnikeler önünde bekleyen vatandaşlar yoğunluk oluştururken, yollarda da araçlar mahsur kaldı.
Vatan Caddesi'nde araçlar suya gömüldü
Şiddetli yağış nedeniyle Vatan Caddesi sular altında kaldı. Caddede çok sayıda araç sel sularına gömülürken bazı vatandaşlar da araçlarının üzerinde mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri suya gömülen araçları iş makineleriyle kurtarmaya çalışıyor.
Şiddetli yağış nedeniyle Fatih Vatan Caddesi'nde Anıt Mezarlığı'nın karşısında bulunan yol sular altında kaldı. Bir çok araç sel sularına gömüldü. Vatandaşlar ise araçların üzerinde mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sel sularına gömülen araçları ve mahsur kalan vatandaşları iş makineleriyle kurtarmaya çalışıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul'da yoğun yağış! Metro seferleri durdu araçlar suya gömüldü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.