27 Nisan 2024, Cumartesi

İstanbul'da Suriye konulu dörtlü zirve başladı

İstanbul'da Suriye konulu dörtlü zirve başladı

İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi başladı. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor.

Dünya İstanbul'a kilitlendi, Türkiye, Rusya, Fransa ve Almanya liderleri saat kritik zirvede buluştu. Zirve, Vahdettin Köşkü'nde dakikalar önce başladı.

Türkiye, Rusya, Fransa ve Almanya liderlerinin katıldığı dörtlü Suriye zirvesi, İstanbul'da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın gözü bu toplantıda. Beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum" dedi.

Dörtlü Suriye Zirvesi öncesi liderler aile fotoğrafı çektirdi

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dörtlü Suriye Zirvesi öncesinde liderler aile fotoğrafı çektirdi.

İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi başladı. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor. Zirve öncesinde köşkü gezen liderler aile fotoğrafı çektirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Türkiye Rusya Fransa ve Almanya zirve

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.