27 Nisan 2024, Cumartesi

İstanbul'da kavşak magandasının“drift” terörü kamerada

İstanbul'da kavşak magandasının“drift” terörü kamerada

Ümraniye’de AVM’lerin de olduğu yoğun bir caddede bulunan kavşakta bir maganda, otomobiliyle dakikalarca “drift” diye adlandırılan yanlama hareketi yaptı. Maganda o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı.

İstanbul'un neredeyse her noktasında kimi zaman motosiklet ile kimi zamanda otomobille trafikte “drift” diye adlandırılan yanlama hareketi yapan magandalara bir yenisi daha eklendi. Ümraniye Balkan Caddesi üzerinde bir maganda, AVM'lerin de olduğu yoğun bir caddede bulunan kavşakta otomobiliyle dakikalarca “drift” yaptı. Caddede seyreden otomobilleri umursamayan ve herkesin canını tehlikeye atan maganda adeta terör estirdi. Maganda yaptığı bu hareketi bir de marifetmiş gibi kaydettirip sosyal medyada yayınladı. Görüntülerde maganda drift yapıyor. Caddeden ilerlemeye çalışan araç sürücüleri ise magandanın tehlikeli şovu nedeniyle araçlarını durdurmak zorunda kalıyor.

Böyle magandalık görülmedi! Böyle magandalık görülmedi!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul'da kavşak magandasının “drift” terörü kamerada asayiş haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.