27 Nisan 2024, Cumartesi

İstanbul'da 6 katlı bina çöktü! Ekipler enkazda aramalar yapıyor

İstanbul'da 6 katlı bina çöktü! Ekipler enkazda aramalar yapıyor

İstanbul Kartal'da 6 katlı bir bina çöktü. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerini enkazda arama çalışmalarına başladı. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 4 kişi kurtarılmaya çalışılıyor.

Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak üzerinde bulunan 6 katlı binada henüze bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.Saat 16.00 sıralarında meydana gelen patlamanın ardından bina çöktü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerini enkazda arama çalışmalarına başladı.Çevredeki vatandaşlar da itfaiye ekiplerine çalışmalarında yardım ediyor. Görgü tanığının iddialarına göre binada 12 ailenin oturduğu öğrenildi.Binada yaşayanların yakınları da haberi alarak olay yerine akın etti. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul 6 katlı bina çöktü Ekipler enkazda aramalar yapıyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.