28 Nisan 2024, Pazar

İstanbul'da 3 ilçenin kabusu kadın hırsızlar yakayı ele verdi

İstanbul'da 3 ilçenin kabusu kadın hırsızlar yakayı ele verdi

Sultangazi, Arnavutköy ve Sarıyer'de kapı kilitlerini kırarak girdikleri evlerde hırsızlık yapan iki kadın, ekiplerin başarılı operasyonuyla kısa sürede yakalandı.

İstanbul'da gündüz vakti gözlerine kestirdikleri evlerin kapı kilitlerini kırarak içeri girip para ve ziynet eşyalarını çalan iki hırsız yakalandı.

 

3 İLÇENİN KABUSU OLMUŞLARDI

Sultangazi, Arnavutköy ve Sarıyer'de evleri soyulanların şikayeti üzerine soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalarda hırsızlıkları yapanların kadın olduğu tespit edildi. Bir olayda güvenlik kameraları tarafından görüntülenen şüphelilerin yüzlerini elleriyle kapatarak apartmana girdikleri ardından hırsızlığı gerçekleştirip hızla uzaklaştıkları görüldü. Polis kısa sürede kimliğini tespit ettiği eski sabıkalı iki kadın hırsızı gözaltına alındı.

 

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Gözaltına alınan Seda U.(26)'nun daha önceden 81 tane, Özlem U.(19)'un ise 11 suç kaydı olduğu belirlendi. Şüphelilerin 4 ayrı evden hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. İki kadın hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Şüphelilerin gerçekleştirdiği hırsızlıklar;

 

29 Ağustos'ta ultangaz'de M. K.'nin evinden 281 bin lira değerinde ziynet eşyası çalınması

3 Eylül'de Arnavutköy'de M. S.'nin evinden 25 bin lira değerinde ziynet eşyalarının çalınması

13 Eylül'de Arnavutköy'de S. Ç.'nin evinden 30 bin değerinde ziynet eşya çalınması

15 Eylül'de Sarıyer'de A. K.'nin evinden 100 bin lira değerindei ziynet eşyası çalınması

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sultangazi Sarıyer Eylül Suç Polis 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.