27 Nisan 2024, Cumartesi

İstanbul! Bu fotoğraf bugün çekildi

İstanbul! Bu fotoğraf bugün çekildi

İstanbul'da soğuk havaya rağmen kış güneşini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Beşiktaş sahilinde manzaranın tadını çıkardı.

Türkiye'de yarıyıl tatili süresince hava  sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında, batı bölgelerde mevsim normallerinin  2-5 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor. 

AA muhabirinin, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edindiği bilgiye göre,  geçen yılın son günleriyle bu yılın ilk günlerinde yaşanan soğuk hava ve  özellikle iç ve doğu kesimlerdeki kar yağışlarının ardından, bugün batı  kesimlerden başlayarak hava sıcaklıklarının artması bekleniyor.

Yarıyıl tatilinde genel olarak hava sıcaklıklarının mevsim normalleri  civarında olması, ülkenin batı bölgelerinde ise normallerin 2-5 derece üzerinde  seyretmesi öngörülüyor. İzlanda kökenli alçak basınç merkezlerinin Orta Akdeniz'e inmesi  nedeniyle yarıyıl tatilinin ilk haftasında batı kesimlerde yağmur ve sağanak  tahmin edilirken, yüksek rakımlı yerler ve dağlar haricinde kar yağışı  beklenmiyor. İç ve doğu kesimler ise daha çok yüksek basınç merkezinin etkisinde  kalacak. Bu bölgelerde gece ve sabah saatlerinde sis  ve pus olayı bekleniyor.  Yarıyıl tatilinin ikinci haftası ise yurdun büyük bölümünde yağmur ve sağanak  tahmin ediliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul soğuk hava kış güneşi vatandaş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.