28 Nisan 2024, Pazar

İntihar eden gencin son paylaşımı kahretti

İntihar eden gencin son paylaşımı kahretti

Trabzon'da İsmail Karaahmetoğlu isimli genç, sosyal medya hesabından denizde çektiği bir görüntüyü "Buraya kadarmış" yazılı notla paylaştıktan sonra ayağına bağladığı çapa ile denize atladı. 10 gündür sürdürülen çalışmalara rağmen gencin cansız bedenine ulaşılamadı.

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bir genç, 28 Temmuz günü sosyal medya hesabından yaptığı "Buraya kadarmış' paylaşımının ardından ayağına bağladığı çapa ile denize atlayarak intihar etmişti. 10 gündür sürdürülen çalışmalara rağmen gencin cansız bedenine ulaşılamadı.

 

Olay, Sürmene ilçesi Soğuksu mevkii açıklarında 28 Temmuz günü meydana geldi. Sabah saatlerinde limandan babasına ait tekne ile açılan İsmail Karaahmetoğlu, ayağına bağladığı çapa ile denize atladı.

 

"GERİDE BIRAKTIKLARIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM"

Sosyal medya hesabında denizde çektiği bir görüntüye "Buraya kadarmış" yazarak paylaşımda bulunan Karaahmetoğlu, daha sonraki paylaşımda ise "Söylenecek çok şey var, son zamanlarda psikolojim çok bozuldu. Aile ve iş kaynaklı iyice isyan noktasına geldim. Geride bıraktıklarım için çok üzgünüm. Herkes hakkını helal etsin. Bakalım demirlerle kaç saniyede suyun dibine gideceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILAMADI

Bu paylaşımları gören İsmail Karaahmetoğlu'nun yakınları teknenin Sürmene açıklarında olduğunu fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmişti. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik arama-kurtarma çalışmaları olayın ardından 10 gündür sürerken, İsmail Karaahmetoğlu'nun cansız bedenine bugüne kadar ulaşılamadı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sürmene İntihar Trabzon 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.