28 Nisan 2024, Pazar

İnfial yaratan görüntü!

İnfial yaratan görüntü!

Sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı esnada yanındaki küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahsın görüntüleri infial yarattı. İnternete düşen videoyu paylaşıp tepki yağdıran onlarca kullanıcının ihbarı sonrasında harekete geçen polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.

İnternete düşen bir video deyim yerindeyse Türkiye'de infial yarattı. Sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan şahsın, karşısındaki kişiyle konuşurken bir yandan da yanındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen anlar büyük tepki çekti.

 

VİDEODA YAŞININ 12 OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

İstanbul Duysun adlı sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, kimliği bilinmeyen bir şahsın, yaşının 12 olduğunu söyleyen bir çocuğa istismarda bulunduğu görüntüler yer aldı.

 

GÖZALTINA ALINDI

Twitter üzerinden yükselen tepki paylaşımlarının ardından harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekibi şüpheli şahsı gözaltına aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sosyal Medya Bursa 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.