20 Nisan 2024, Cumartesi

İmamoğlu'ndan yeni evleneceklere müjde: 7 bin TL destek vereceğiz

İmamoğlu'ndan yeni evleneceklere müjde: 7 bin TL destek vereceğiz

yapacaklarını duyurdu.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yeni evlenecek çiftlere 7 bin TL yardım İmamoğlu, "2023 yılında İstanbul'da yeni evlenecek 10 binin üzerinde çifte tek seferlik 7 bin TL evlilik desteği vereceğiz. Yeni yuva kuracak çiftlerimize katkıda bulunmak bizleri çok mutlu edecek." dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yeni evlenecek çiftler için müjdeli bir haber duyurdu.

 

TEK SEFERLİK VERİLECEK

Belediye olarak yeni yuva kuracak İstanbulluların yanlarında olduklarını belirten İmamoğlu, tek sefere mahsus olmak üzere 7 bin liralık bir yardım yapacaklarını duyurdu.

"7 BİN TL VERECEĞİZ"

Haberi videolu paylaşımla duyuran İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Sevgili hemşerilerim, ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. İstanbul'da yaşam maliyeti her geçen gün artıyor. Bu durumun hepinizi olumsuz etkilediğini çok iyi biliyoruz. Sizlere destek olmak için çalışıyor, projeler üretiyoruz. Sizlere güzel bir haber vermek istiyorum. İBB olarak evlilik desteği projesini başlatıyoruz. 2023 yılında İstanbul'da yeni evlenecek 10 binin üzerinde çifte tek seferlik 7 bin TL evlilik desteği vereceğiz. Yeni yuva kuracak çiftlerimize katkıda bulunmak bizleri çok mutlu edecek. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile hep birlikte aşacağız. Birlikte başaracağız."

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ekrem İmamoğlu Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.