26 Nisan 2024, Cuma

İmamoğlu ile pazar esnafı arasında kavga:

İmamoğlu ile pazar esnafı arasında kavga:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde Bayrampaşa'daki pazar ziyaretinde tansiyon yükseldi. Pazar esnafıyla sert bir tartışmaya tutuşan İmamoğlu'nun "Sen ahlaksızsın" demesi dikkat çekti. İmamoğlu'nun şikayeti sonrası esnaf apar topar gözaltına alındı.

28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna 3 gün kalırken, siyasilerin vatandaşlarla buluşması da devam ediyor. Bu doğrultuda seçim çalışmalarını İstanbul sınırları içinde gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa'da perşembe pazarı ziyaretinde bulundu.

 

"SEN AHLAKSIZSIN"

İmamoğlu'nun ziyareti sırasında bir esnaf, "PKK'lılar gelmesin, PKK'yla olanları istemiyorum" diyerek İmamoğlu'na tepki gösterdi. Esnafla sert bir tartışmaya tutuşan İmamoğlu'nun "Sen ahlaksızsın" demesi dikkat çekti.

 

GÖZALTINA ALINDI

Esnaf, daha sonra İmamoğlu'nun şikayeti üzerine gözaltına alındı. İfadesinin ardından esnaf serbest bırakıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.