28 Nisan 2024, Pazar

İlçe jandarma komutanı 400 kilo uyuşturucuyla yakalandı

İlçe jandarma komutanı 400 kilo uyuşturucuyla yakalandı

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan Pollen adlı tatil köyüne operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 350-400 kg civarında uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan isimlerin arasında Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Bilgehan Özkozanoğlu da bulunuyor.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları  tespit edilenlere yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aliağa'da bir tatil köyündeki  villaya operasyon düzenledi. Evde kokuya duyarlı dedektör köpeklerin de katılımıyla yapılan  aramada, yaklaşık 400 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Operasyonda Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bilgehan Özkozanoğlu, Adem Çolak, Mehmet Çevik, Tuncay Karagünoğulları, Süleyman Çavuk , Mehmet Fatih Çavuk, Suriye vatandaşı olan Abdulkerim Mustafa, Hasan Almohammat, Abdulkerim El Mustafa ve yabancı uyruklu İlham Baltabayev gözaltına aldı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İzmir İlçe jandarma komutan 400 kilo uyuşturucu yakalandı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.