27 Nisan 2024, Cumartesi

İki tramvay çarpıştı: 1'i ağır 26 yaralı var

İki tramvay çarpıştı: 1'i ağır 26 yaralı var

Son Dakika! Samsun'da iki tramvay çarpıştı: 1'i ağır 26 yaralı var

Son dakika! Samsun'un Canik ilçesinde arıza yapan tramvaya arkadan gelen tramvay duramayarak çarptı. Kazada 1'i ağır 26 kişi yaralandı.

 

Samsun'un Canik ilçesinde saat 09.40 sıralarında, raylı sistem hattı İlkadım ve Canik ilçeleri sınırında bulunan Mert Irmağı Köprüsü'nde kaza meydana geldi. Tekkeköy yönüne giden 5512-A numaralı tramvay, önünde arıza yapması sonucu duran 5509-A numaralı tramvaya duramayarak arkadan çarptı. Kaza, 112'ye bildirildi.

1'İ AĞIR 26 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 5512 numaralı tramvayın vatmanı trende sıkışırken, her iki trendeki çok sayıda yolcu da yaralandı. Vatman, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından Samsun'daki hastanelere kaldırıldı. Kazada 1'i ağır 26 kişinin yaralandığı açıklandı.

 

"TRAMVAYA ARKADAN ÇARPMIŞ"

Kaza sonrası olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Aldığımız ilk bilgilerde öndeki arızalı tramvaya arkadan gelen tramvay duramayıp vurmuş. Kafa kafaya çarpışsa yaralı sayısı daha da artardı. Allah daha büyük kazalardan bizi korusun" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

"VATMANIMIZIN DURUMU AĞIR"

Kazada yaralananlarla ilgili bilgi veren Samsun Valisi Zülkif Dağlı "Vatmanımızın durumu biraz ağır, yaralı sayımız 26 gibi gözükmekle beraber çoğunluğu hafif ayakta tedavi görüyorlar." dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Samsun Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.