28 Nisan 2024, Pazar

İfadesi ortaya çıktı: Öldürme kastım yok

İfadesi ortaya çıktı: Öldürme kastım yok

Husumetlisinin başını otomobiliyle ezen şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Öldürme kastım yok

Bolu'da yolda tartıştığı husumetlisi İsmail Çetin'i 3 yaşındaki torununun önünde araçla kafasını ezerek öldüren İrfan Başkalaycı, adliyeye sevk edildi. Başkalaycı ifadesinde "Aramızda husumet vardı. Köyde karşılaştık. Aracından indi, elinde bıçak vardı. Bana saldıracağını düşündüm ve arabayı üzerine sürdüm. Öldürme kastım yoktu" dedi.

 

Bolu'da geçtiğimiz gün gece saatlerinde İsmail Çetin'i (62) 3 yaşındaki torununun yanında, üzerinden araba ile geçerek öldüren şüpheli İrfan Başkalaycı (70) ve eşi A.B. adliyeye sevk edildi. İfade veren İrfan Başkalaycı'nın "Aramızda husumet vardı. Köyde karşılaştık. Aracından indi, elinde bıçak vardı. Bana saldıracağını düşündüm ve arabayı üzerine sürdüm. Öldürme kastım yoktu" dediği öğrenildi.

 

3 YAŞINDAKİ TORUNUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Pazartesi günü saat 22.30 sıralarında Sultan köyünde uzun yıllardır aralarında husumet olduğu öğrenilen İsmail Çetin ve İrfan Başkalaycı, otomobilleriyle seyir halindeyken köyde karşılaştı. Araçlarını durduran taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Daha sonra Başkalaycı, aracına binmek üzere olan Çetin'in içinde bulunduğu otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle İsmail Çetin araçtan yola düştü. 3 yaşındaki torunun da yanında bulunduğu İsmail Çetin yerden kalkamazken İrfan Başkalaycı, araçla kafasını ezdi. Çetin, olay yerinde yaşamını yitirdi. 3 yaşındaki torunu ise vahşi cinayetin yaşandığı anlara şahit oldu.

 

 

TOPRAĞA VERİLDİ

İsmail Çetin'in cansız bedeni, savcılık ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi işlemleri için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nin morguna kaldırıldı. Çetin'in cenazesi dün Sultan köyünde ikindi namazının ardından toprağa verildi.

 

 

"ÖLDÜRME KASTIM YOKTU"

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İrfan Başkalaycı'yı dün akşam saatlerinde Saraycık köyü mevkisinde eşi A.B. ile birlikte aracıyla seyir halindeyken yakalayıp, gözaltına aldı. Başkalaycı ile olay sırasında ve sonrasında yanında olan eşi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İfade veren İrfan Başkalaycı'nın "Aramızda husumet vardı. Köyde karşılaştık. Aracından indi, elinde bıçak vardı. Bana saldıracağını düşündüm ve arabayı üzerine sürdüm. Öldürme kastım yoktu" dediği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İsmail Çetin Bolu 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.