27 Nisan 2024, Cumartesi

Herkesin merak ettiği soruya yanıt geldi: Fırında yakıldı

Herkesin merak ettiği soruya yanıt geldi: Fırında yakıldı

AHaber'in haberine göre, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın yakıldığı tandır ilk kez görüntülendi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, geçtiğimiz yıl evlilik işlemleri için girdiği İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan bir daha çıkamamış, Riyad'dan gelen 15 kişilik suikast timi tarafından konsoloslukta öldürülmüştü.

Kaşıkçı cinayetinde bir çok gizem var. En önemli soru ise cesedin nerede olduğu. Bu soruların cevabını araştıran İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 2018 Yılı Faaliyet Raporu'nda, Kaşıkçı cinayetine ilişkin bugüne kadar ortaya çıkmayan çarpıcı detaylar paylaşmıştı. Ünlü bir restorandan verilen 32 porsiyon pişmemiş et siparişi, cesedin tandırda yakıldığı ve ikinci kurbanın Kaşıkçı'nın nişanlısı olabileceği iddiaları tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı yakıldığı tandır ilk kez görüntülendi.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.