23 Nisan 2024, Salı

Hem ağladı hem video çektirdi

Hem ağladı hem video çektirdi

Seçimlerin belli olmasının ardından genç kız, AK Parti bayrağı ile tramvaya binenleri görünce hüngür hüngür ağladı. Diğer taraftanda video çekilmeyi ihmal etmeyen genç kız şovunu kısa sürede tamamladı.

Dün akşam saatlerinde belli olan seçim sonuçlarından sonra ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. İstanbul'da tramvayda kaydedilen bir görüntüde genç bir kızın AK Parti bayrağıyla tramvaya binenleri görünce hüngür hüngür ağladığı görüldü.
 
Türkiye dün Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sandık başına gitti. Seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52,16 oyla kazanırken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı da yüzde 47,84 oldu.
 
TRAMVAYDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI
Seçimin yankıları sürerken ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. İstanbul'da kaydedilen bir görüntüde genç bir kızın AK Parti bayraklarıyla tranvaya binenleri görünce ağladığı görüldü. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada da en çok izlenenler arasına girdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Seçim 2023 Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.