27 Nisan 2024, Cumartesi

"Hatay Havalimanı" polemiği!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören Hatay Havalimanı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından onarıldığını öne süren bir paylaşım yaptı. Bu iddiaya jet yanıt veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise "Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başladı. ABB'ye ait araçlar moloz toplamak için yönlendirildi. Provokasyon için paylaşım yapan 'bilgisiz' Kılıçdaroğlu'nu kale almayınız." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi sarsan deprem sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, depremde hasar gören Hatay Havalimanı'nın pistinin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onarıldığını öne sürdü.

 

KILIÇDAROĞLU "HAVALİMANINI ONARIYORUZ" DEDİ

CHP liderinin paylaşımında, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Hatay Havalimanı'nın pistinin onarılarak açılışı için yapılan çalışmalara ilişkin tweet'i ile "Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar" ifadeleri yer aldı.

 

BAKAN'DAN JET YANIT: BELEDİYE ARAÇLARI MOLOZ TAŞIMALARI İÇİN YÖNLENDİRİLDİ

Bunun üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören Hatay Havalimanı'nda ekiplerin ilk andan itibaren çalışmalara başladığını ve onarıma devam ettiğini bildirdi. Bakan Karaismailoğlu, Twitter hesabından, Hatay Havalimanı'na ilişkin paylaşımda bulundu.

 

Buradaki çalışmalara ilişkin iddialara yanıt veren Karaismailoğlu, şunları kaydetti: "Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başlamış, onarıma devam etmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesine ait araçlar moloz toplamak için havalimanına yönlendirilmiştir. Provokasyon için paylaşım yapan 'bilgisiz' Kılıçdaroğlu'nu kale almayınız."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Adil Karaismailoğlu Hatay Havalimanı Kahramanmaraş Twitter Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.