29 Mart 2024, Cuma

Hakimin adamı vurduğu anlar kamerada

Hakimin adamı vurduğu anlar kamerada

Çağlayan'da sara nöbeti geçiren adamın omzuna tutunduğu için kendisine saldırdığını düşündüğü hakim tarafından beylik tabancasıyla bacağından vurulduğu anlar kameralara yansıdı.

Çağlayan'da sara nöbeti geçiren adamın omzuna tutunduğu için kendisine saldırdığını düşündüğü hakim tarafından beylik tabancasıyla bacağından vurulduğu anlar kameralara yansıdı.

 

Kağıthane Çağlayan'da dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre bir soruşturmayla ilgili caddeye keşfe gelen 12. İcra Hukuk Mahkemesi Başkanı F.Ö. (39), inceleme yapmaya başladı. O esnada mahallelinin de tanıdığı Ali İhsan Y. (64), iddiaya göre kaldırımda sara krizi geçirdi. Krizin verdiği panikle adam hakimin omzunu tutunca genç hakim saldırıya uğradığını düşünüp beylik tabancasını çekti. Genç hakim omzunu tutan adamı bacağından tek el ateş ederek yaraladı. Olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı adamı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Adamın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri ise olay yerine bir süre çalışma yaptı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Yıldırım'ın önce şoföre, sonra hakime tutunmaya çalıştığı görülüyor.

 

"İlacı kullanınca fenalaşıyor ve birine tutma ve saldırma hissi oluşuyor"

 

Olayla ilgili konuşan Müjdat Selvi, "Çok uzun zamandan beri komşumuz olan Ali İhsan Bey sara hastası, rahatsız biri. Aniden sara krizi geçiriyor ve ilaç kullanıyordu. İlacı kullanınca fenalaşıyor ve birine tutma ve saldırma hissi oluşuyor. Uzun yıllardır bu mahallede olduğumuz için onun huyunu biliyoruz. Burada yanılmıyorsam bir savcımıza fiziksel bir yönlenme olmuş. O da kendisine bir saldırı olacağını düşündüğü için bacağından vurmuş. Kendisi komşumuz olduğu için yakından tanıyoruz. Samimi bir insandır, öyle saldırı yapacak biri değil. Hastalığından dolayı üzücü bir hadise gerçekleşti. Şu an kendisi hastanede tedavi altında, bundan sonrası artık yargının işi" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ali İhsan Su Kağıthane Çağlayan 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.