26 Nisan 2024, Cuma

Gençleri eleştirenlere seslendi: Paylaşımları durdurun

Gençleri eleştirenlere seslendi: Paylaşımları durdurun

Kılıçdaroğlu katıldığı programda kendisine soru soran gençleri eleştirenlere seslendi: Paylaşımları durdurun

 

 

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından gece saatlerinde dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Katıldığı YouTube programında kendisine soru soran gençleri eleştirenlere seslenen Kılıçdaroğlu, "'AK Partili değilim dedi ama fotoğrafı çıktı' vb. paylaşımları durdurun. Cesaret gösterip o salona geldiler; insan kendini nasıl tanımlıyorsa, hissediyorsa, odur. Bırakın kavga dilini gençler" dedi.

 

 

GECE YARISI DİKKAT ÇEKEN ÇAĞRI

Programa katılarak sorular soran gençlerin AK Partili olduklarını iddia eden sosyal medya paylaşımlarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, gece yarısı dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

 

"EN BÜYÜK YALNIZLIĞI BU KONUDA HİSSETTİM"

Kılıçdaroğlu paylaşımında "Soru soran gençlere, 'AK Partili değilim dedi ama fotoğrafı çıktı' vb. paylaşımları durdurun. Cesaret gösterip o salona geldiler; insan kendini nasıl tanımlıyorsa, hissediyorsa, odur. En büyük yalnızlığı bu konuda hissettiğimi de söylemek zorundayım. Bırakın kavga dilini gençler" ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı YouTube Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.