27 Nisan 2024, Cumartesi

Genç müzisyen motosiklet, kazasında hayatını kaybetti

Genç müzisyen motosiklet, kazasında hayatını kaybetti

Manisa'nın Salihli ilçesinde motosikletin takla atması sonucu kaza meydana geldi.Kazada müzisyen olan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, İzmir-Ankara E96 karayolu Caferbey Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, Sart Mahallesi istikametinden, Salihli istikametine gitmekte olan Barış Girgin (25) yönetimindeki tescilsiz ve plakasız motosiklet, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkıp, yol kenarındaki bariyere çarparak takla attı. Kazada motosiklet sürücüsü Girgin, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin olay yerindeki tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili çalışma başlatılırken Girgin'in evli ve 1 çocuk babası olduğu, Salihli'de müzisyenlik yaptığı öğrenildi. Behzat Akcan

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Manisa'nın Salihli Genç müzisyen motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.