29 Nisan 2024, Pazartesi

Genç kızlar arasındaki kavgayı ayırmadan dakikalarca izlediler

Genç kızlar arasındaki kavgayı ayırmadan dakikalarca izlediler

Yurtdışında bir lisede kaydedilen görüntülerde, iki genç kız arasındaki kavganın ayrılmadan dakikalarca izlenmesi tepki gördü.

Bir lisede iki kız arasında yaşanan kavgaya ait görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Yurtdışında kaydedildiği görülen görüntülerde, iki genç kızın henüz bilinmeyen nedenden dolayı birbirlerine saldırdıkları görüldü.

 

UZUN SÜRE DÖVÜŞTÜLER

Hemen hemen yaşıt oldukları görülen kızlar, dakikalar boyu kavga etti. Kızların birbirlerine acımadan vurdukları görülürken, sarışın kızın ise kavga sonunda dudağı patladı.

 

 

MÜDAHALE ETMEDİLER

Kızların kavgası sırasında arkadaşlarının müdahale etmemesi ve kavgayı keyifle izlemeleri, tepkilere neden oldu. İki kız arasındaki kavga, güvenliğin olay yerine gelmesiyle son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Genç kızlar arasındaki kavgayı ayırmadan dakikalarca izlediler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.