27 Nisan 2024, Cumartesi

Genç kızın korkunç olaya ilk tepkisi isyan ettirdi!

Genç kızın korkunç olaya ilk tepkisi isyan ettirdi!

Aksaray'da yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Ateş'e (45) otomobiliyle çarpan Menşure Nur Yıldırım (23), "Arabamı ne hale getirdi kadın" diyerek gözyaşı döktü.

Hastaneye kaldırılan Ateş'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza, saat 11.30 sıralarında Hacılar Harmanı Mahallesi'nde otogar karşısında meydana geldi.Menşure Nur Yıldırım yönetimindeki 51 AHH 718 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Ateş'e çarptı. Kazada, Ateş ağır yaralandı.Ayşe Ateş, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ateş'in tedavisinin sürdüğü belirtildi. Hasar oluşan otomobilin sürücüsü Menşure Nur Yıldırım ise kazanın ardından "Arabamı ne hale getirdi kadın" diyerek gözyaşı döktü.Yıldırım kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aksaray sürücü Menşure Nur Yıldırım (23) Ayşe Ateş'e (45) otomobiliyle çarptı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.