27 Nisan 2024, Cumartesi

Genç kız, teyzesiyle ayakkabı çalarken yakalandı

Genç kız, teyzesiyle ayakkabı çalarken yakalandı

Özel üniversitede okuyan genç kız, teyzesiyle ayakkabı çalarken kameraya yakalandı

 

Bolu'da bir apartmanda ayakkabı çalan Bahar Ç. ve teyzesi Türkan Ç. gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayının ardından şüphelilerin yakalanmasıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Şüphelilerden Bahar Ç.'nin özel üniversitede okuduğu ve 'Kleptomani' rahatsızlığı olduğu öğrenildi.

 

Bolu'da girdikleri apartmanda ayakkabı çalan Bahar Ç. ile teyzesi Türkan Ç. gözaltına alındı. Hırsızlık güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden Bahar Ç.'nin özel bir üniversite okuduğu ve 'Kleptomani' rahatsızlığı olduğu öğrenildi.

 

KATLARI TEK TEK GEZDİLER

Pazartesi günü akşam saatlerinde Beşkavaklar Mahallesi 4510 Sokak'taki Cebeci Apartmanı'nda meydana gelen olayda iki kadın önceden keşif yaptıkları apartmanın giriş kapısının şifresini öğrenip, içeri girdi. Şüpheliler, katları tek tek gezip, kapıların önündeki ayakkabıları çantalarına koyarak binadan çıktı. Hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.

 

 

EKİPLER ANINDA HAREKETE GEÇTİ

Binada oturanların şikayeti üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Bahar Ç. ve teyzesi Türkan Ç.'yi gözaltına aldı. Teyze ve yeğeni emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

ÖZEL ÜNİVERSİTEDE OKUYORMUŞ

Şüphelilerden Bahar Ç.'nin özel üniversitede okuduğu ve 'Kleptomani' rahatsızlığı olduğu öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.