27 Nisan 2024, Cumartesi

Gaziantep'te fuhuş yapılan masaj salonuna operasyon düzenlendi, 14 kişi gözaltına alındı

Gaziantep'te fuhuş yapılan masaj salonuna operasyon düzenlendi, 14 kişi gözaltına alındı

Gaziantep'te, fuhuş yapıldığı tespit edilen masaj salonuna polis ekipleri operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 14 kişi gözaltına alınırken 2 kişi de tutuklandı.

Gaziantep'te fuhuş yapıldığı ihbar edilen bir masaj salonuna baskın düzenlendi. Şahinbey Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede masaj salonu olarak faaliyet gösteren adreste fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekiplerin araştırması sonucu masaj salonunda fuhuş yapıldığı tespit edilince savcılık kararıyla operasyon düzenlendi.

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Baskında salonda bulunan 14 kişi, gözaltına alındı. Fuhuş yaptığı belirlenen 11 kişiye para cezası uygulanırken, 3 şüpheli ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden Ü.T. ve F.Ç., 'fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temini' suçlarından tutuklanırken, H.H. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Asayiş Şube Müdürlüğü Şahinbey Masaj 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.