28 Nisan 2024, Pazar

Galatasaray’ın rakibi AEK

Galatasaray’ın rakibi AEK

Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında yarın Yunanistan Ligi takımlarından AEK ile karşılaşacak.

2018-2019 sezonu hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’ın hazırlık maçındaki yeni rakibi Yunanistan şampiyonu AEK olacak. Sarı-kırmızılılar, yaz hazırlık döneminde 6. hazırlık maçında yarın TSİ 20.00’de Atina’daki Olimpiyat Stadı’nda karşı karşı gelecek. Bu maçın ardından İstanbul’a dönecek olan Galatasaray, 5 Ağustos’ta Akhisarspor ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçı hazırlıklarına başlayacak.
HAZIRLIK MAÇLARINDAN 3 GALİBİYET, 2 MAĞLUBİYET 

Sarı-kırmızılılar İsviçre kampında FC Wil takımını 1-0 mağlup ederken, PSV Eindhoven’a 3-1, Valencia’ya da 2-1 mağlup oldu. Daha sonra Türkiye’ye dönen Galatasaray, TFF 2. Lig takımlarından Sakaryaspor ile deplasmanda oynadığı maçı 3-0 kazandı. Aslan son olarak ise Tunus’taki müsabakada Club Africain’ı 1-0’lık skorla yendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray’ın rakibi AEK

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.