28 Nisan 2024, Pazar

 Galatasaray'a transfer müjdesi! Mbaye Diagne için dev teklif

 Galatasaray'a transfer müjdesi! Mbaye Diagne için dev teklif

Süper Lig'de geride kalan 2 haftayı 1 puanla tamamlayan ve kötü gidişatın ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gündemin önemli maddelerinden biri Mbaye Diagne'nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı. Son dakika haberine göre Radamel Falcao transferini bir an önce resmiyete bindirmek isteyen sarı kırmızılılara Senegalli golcü için dev bir teklif geldi.

Galatasaray, Süper Lig'de ilk hafta mücadelesinde Denizlispor'a mağlup olan ve geride bıraktığımız hafta Konyaspor ile berabere kalan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Radamel Falcao'yu renklerine bağlamak için çalışmalarına ağırlık veren sarı kırmızılı kulübe, takımdan göndermek için Mbaye Diagne'den iyi haber geldi.

Fanatik'in haberine göre Rusya ekibi Spartak Moskova, Senegalli golcü için Galatasaray'ın kapısını 9 milyon Euro'luk (58 milyon TL) teklifle çaldı.

Galatasaray, Diagne için daha yüksek bir teklif gelmezse oyuncu 9 milyon Euro'ya gözden çıkartacak. Ancak Senegalli golcü ise Spartak'tan 3.5 milyon Euro talep etti. Golcü futbolcu Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 2.4 milyon Euro kazanıyordu.

Sarı kırmızılıların geçtiğimiz sezonun devre arasında 13 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağladığı Diagne, sarı kırmızılı formayla şimdiye dek forma giydiği 19 maçta 11 gol atıp 2 asist yaptı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray'a transfer müjdesi! Mbaye Diagne için dev teklif Mbaye Diagne Galatasaray

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.