28 Nisan 2024, Pazar

Galatasaray'a çılgın sponsorluk!

Galatasaray'a çılgın sponsorluk!

Galatasaray'a çılgın sponsorluk! 5 yılda kasaya girecek parayı görenler gözlerine inanamadı

Galatasaray'ın hem forma hem de stat sponsorluğu için iki firmayla anlaştığı iddia edildi. Firmalar, sarı-kırmızılılara yılda toplam 500 milyon lira ödeyecek. Galatasaray, 5 senenin sonunda kasasına 2.5 milyar lira koyacak.

 

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer gündeminin yanı sıra sponsorluk için de görüşmeler sürüyor. Sarı-kırmızılıların, son olarak iki firmayla anlaştığı ve sponsorluk gelirinden yılda 500 milyon lira kazanacağı öne sürüldü.

 

YILLIK 500 MİLYON LİRA KAZANACAK

Spor Gecesi Digital'den Haluk Yürekli'nin haberine göre, Galatasaray hem forma hem stat sponsorluğu için iki firmayla anlaştığı iddia edildi. Sarı-kırmızılılar, bu anlaşmadan yıllık 500 milyon lira kazanacak.

 

GALATASARAY 5 YILDA PARA BASACAK

Galatasaray bu anlaşmadan 5 yılda 2.5 milyar lira kazanacak. Sarı-kırmızılılar, kısa süre içerisinde bu anlaşmayla ilgili resmi açıklamayı yapacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dursun Özbek Galatasaray Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.