27 Nisan 2024, Cumartesi

Galatasaray uzatmalarda kaybetti

Galatasaray uzatmalarda kaybetti

Galatasaray, 7DAYS Eurocup A Grubu ikinci maçında Almanya deplasmanında Ratiopharm Ulm ekibine normal süresi 78-78 sona eren mücadelede 103-92 yenildi.

Galatasaray, 7DAYS Eurocup A Grubu ikinci maçında Almanya'da Ratiopharm Ulm ekibiyle karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar maça Tai Webster, Jaka Klobucar, Caner Erdeniz, Nigel Hayes, Zach Auguste beşiyle başladı. Aslan, ilk periyodu 25-19 önde tamamladı. İkinci periyotta Alman ekibi daha etkili olunca, Galatasaray soyunma odasına 46-43 geride girdi. Galatasaray, 3. çeyreğe iyi başladı ve bu bölümü 66-52 önde bitirdi. Son çeyrek büyük çekişmeye sahne olurken, normal süre 78-78 eşitlikle sona erdi. Uzatma periyodunda ev sahibi ekip, hücumda daha etkili olunca sarı-kırmızılılar salondan 103-92 mağlup ayrıldı. Mücadelede Galatasaray adına en skorer oyuncu 26 sayıyla Nigel Hayes oldu. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray Almanya Ratiopharm Ulm yenildi. spor haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.