28 Nisan 2024, Pazar

Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Porto deplasmanına konuk olacak. Peki Porto -Galatasaray karşılaşması şifresiz mi? Karşılaşma hangi kanaldan yayınlanacak? İşte Porto Galatasaray karşılaşmasını canlı izleme rehberi ve mücadelenin tüm detayları...

Porto - Galatasaray şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Porto ile karşı karşıya gelecek.
İlk maçta sahasında Lokmomotiv Moskova'yı etkili bir futbolla mağlup eden Sarı - Kırmızılılar, bu kez Portekiz deplasmanında 3 puan arayacak.
Emre sakat, Ndiaye cezalı
Galatasaray'da zorlu karşılaşma öncesi iki önemli eksik bulunuyor. Sarı - Kırmızılıar'da Lokomotiv Moskova ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Badou Ndiaye ve ligdeki Erzurumspor karşılaşmasında sakatlanan Emre Akbaba bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
PORTO - GALATASARAY HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?
Porto Galatasaray maçı öncesinde spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Yayıncı kuruluş tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Porto Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu duyurunun ardından karşılaşma şifresiz mi yayınlanacak sorusu en çok merak edilen konular arasındaki yerini alıyor. Peki Porto Galatasaray maçı bu akşam şifreli mi olacak? İşte detaylar
Porto Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam heyecan dolu bir mücadele sahne olacak. Spor severler karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağını ve mücadelenin şifreli olup olmadığını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Porto Galatasaray maçı bu akşam beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. beIN Sports'tan yapılan resmi açıklamaya göre; karşılaşmaları, Sporun Yıldızı paketi bulunan Digiturk üyeleri izleyebilecek.

Beşiktaş’a Portekizli hakem Beşiktaş’a Portekizli hakem

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray Porto deplasmanına konuk olacak

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.