27 Nisan 2024, Cumartesi

 Fırat’ın doğusundaki sınıra büyük sevkıyat

 Fırat’ın doğusundaki sınıra büyük sevkıyat

Fırat'ın doğusuna operasyon hazırlıklarını sürdüren Türkiye, Suriye sınırına komando birliği ve 50 zırhlı araç ile kirpi sevkıyatı yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın PKK/PYD'ye operasyon yapılacağını açıklamasından sonra sevkıyatların arması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fırat'ın doğusundaki PKK/PYD'ye operasyon yapılacağını açıklamasından sonra sevkıyatlar arttı.

Kilis'ten Fırat'ın doğusundaki Suriye sınırına komando birliği ve 50 zırhlı araç ile kirpi sevkıyatı yapıldı.

Fırat'ın doğusundaki Suriye sınırına Kilis'te geçici görevli konuşlu bulunan Tunceli 4'üncü Komando Tugayı'ndan uzman çavuş, subay, astsubaylardan oluşan Piyade Komando birlikleri bölgeye sevk edildi.

Bugün de zırhlı araçlar, mayına dayanıklı kirpiler ile birlikte 50 araç, Kilis'in Elbeyli ilçesi üzerinden Şanlıurfa 3'üncü Hudut Alay Komutanlığı sorumluluk alanındaki sınır karakollarına ulaştı.

 

 

DEAŞ'a yönelik operasyonda 8 şüpheli yakalandı DEAŞ'a yönelik operasyonda 8 şüpheli yakalandı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fırat operasyon Türkiye Suriye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan PKK PYD

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.