28 Nisan 2024, Pazar

Fırat Görgel ve Osman Okumuş’a Sosyal Medyada Büyük Destek

Fırat Görgel ve Osman Okumuş’a Sosyal Medyada Büyük Destek

Kahramanmaraş’ın ilçe belediye başkan adaylarının açıklamasına haftalar kala, Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Fırat Görgel ve Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş’a sosyal medyadan büyük destek geldi.

Kahramanmaraş Ak Parti gençlik kollarından itibaren Ak Parti’ye hizmet eden Fırat Görgel, şehrin en çok sevilen siyasi yöneticisi oldu. Halk tarafından büyük destek gören Fırat Görgel, mütevazi duruşuyla halkın gönlünde ayrı bir yer edindi.

Kahramanmaraş Onikişubat ilçe başkanlığı koltuğunu oturduğu günden bu yana gece gündüz demeden çalışan Görgel’in adı şimdilerde Onikişubat belediye başkan adayı olarak geçmeye başladı. Hakkında hiçbir olumsuz eleştiri olmayan Görgel’in, Onikişubat belediye başkanlığı koltuğuna oturduğunda en genç belediye başkanları arasında yer alacak.

Sosyal medya da Fırat Görgel’e ve Osman Okumuş’a destekler çığ gibi büyüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir statüsü kazanmadan önce Beyoğlu belediye başkanlığından tanınan Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’a ise sosyal medyada halk tarafından büyük bir destek geldi.

Türkoğlu belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu andan itibaren ilçeye ayrı bir hava katan Okumuş’a halk büyük destek veriyor.  

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fırat Görgel Osman Okumuş Kahramanmaraş Ak Parti gençlik siyasi Onikişubat destek Türkoğlu halk

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.