28 Nisan 2024, Pazar

FETÖ firarisi ünlü çiğ köfteci sahte kimlikle yakalandı

FETÖ firarisi ünlü çiğ köfteci sahte kimlikle yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "büyük bölge mütevellisi" olduğu iddiasıyla aranan, çiğ köfte markasının sahibi iş adamı Murat Sivrikaya, İzmir'de düzenlenen operasyonda sahte kimlikle yakalandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında  hakkında yakalama kararı bulunan ve bir yıldır firari olan iş adamı Sivrikaya'nın  kentte bir adreste gizlendiği istihbaratı üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali  Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Sivrikaya'nın kullandığı aracı tespit eden ve takip başlatan ekipler,  düzenledikleri operasyonla zanlıyı gözaltına aldı. Sivrikaya'nın üzerinden sahte  kimlik çıktığı belirtildi.

İstanbul merkezli kurulan, Türkiye genelinde bin 100 şubesi bulunan  çiğ köfte firmasının kurucusu ve sahibi olan Sivrikaya'nın, örgütle iltisakı  nedeniyle KHK ile kapatılan İzmir İşadamları Derneğinin yönetim kurulu başkan  yardımcılığı görevini yürüttüğü öğrenildi.


FETÖ'nün "büyük bölge mütevellisi" olduğu iddia edilen zanlı, sağlık  kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

FETÖ firarisi ünlü çiğ köfteci sahte kimlikle yakalandı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.