28 Nisan 2024, Pazar

Fenerbahçe'yi derbiye o hazırlıyor

Fenerbahçe'yi derbiye o hazırlıyor

Fenerbahçe'de Cocu'nun gönderilmesinin ardından sarı lacivertli takımı, cuma günü oynanacak olan Galatasaray derbisine kimin hazırlayacağı belli oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda takımın başında yardımcı antrenör Erwin Koeman yer aldı. MKE Ankaragücü maçında forma giyen oyuncular, idmanı aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla tamamladı.

Diğer futbolcular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla noktalandı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Galatasaray

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.