30 Nisan 2024, Salı

 Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar transferini resmen duyurdu

 Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar transferini resmen duyurdu

Fenerbahçe, 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor'dan transfer ettiği Sadık Çiftpınar ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Konuyla ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kulübü Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlamıştır.

Bu bağlamda 1 Ocak 1993 doğumlu stoper ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz."

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına "Bu sevda bitmez." yazan Sadık'a sarı lacivertli kulüp şu sözlerle cevap vermişti: "Yuvana hoş geldin Sadık Çiftpınar Omuz omuza nice zaferlere!"

Galatasaray altyapısından yetişen 26 yaşındaki oyuncu bu sezon Spor Toto Süper Lig'de, tamamı ilk 11 olmak üzere 16 matça forma giydi.

 

 

Fenerbahçe’de 'Cocu' etkisi Fenerbahçe’de 'Cocu' etkisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Malatyaspor Sadık Çiftpınar

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.