28 Nisan 2024, Pazar

Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı Alman ekip Augsburg'a kiraladı

Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı Alman ekip Augsburg'a kiraladı

Fenerbahçe, yabancı sayısını düşürmek için yoğun mesai harcıyor. Bu doğrultuda kadrosunda düşünmediği futbolcular ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertli ekip, 24 yaşında ki Berisha'nın Augsburg'a kiralandığını açıkladı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada " Futbol A Takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a transfer olmuştur. Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz." İfadelerine yer verildi.

 

Fenerbahçe Kulübü, Alman futbolcu Mergim Berisha'nın ülkesinin Augsburg takımına kiralandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a transfer olmuştur. Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz." denildi. Geçen sezon sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda 31 maça çıkan 24 yaşındaki golcü futbolcu, 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

 

 

"İLK MAÇIMI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"

Augsburg'akiralanan Alman yıldız, transfer hakkındaki duygularını dile getirdi. Berisha "Augsburg'a transfer olduğum için çok mutluyum. Bundesliga'da oynamak her zaman hayalimdi. Augsburg'da koşullar ideal ve U21'de oynadığım zamanlardan, çok arkadaşım var. Bu yüzden, buraya alışmak için uzun zamana ihtiyacım olmadığını düşünüyorum. İlk maçımı dört gözle bekliyorum" dedi.

 

BİR TÜRLÜ İSTENİLENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe'nin, Avusturya takımı Salzburg'dan 10 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Mergim Berisha, 2 sezon giydiği sarı-lacivertli forma ile kendisinden beklenen performansın çok uzağında kalmıştı. Berisha, Fenerbahçe'de oynadığı toplam 32 maçta, 8 gol ve 2 asistlik katkı verebildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mergim Berisha Fenerbahçe Augsburg Spor Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.