28 Nisan 2024, Pazar

Facia yaşanan barajın kapağı yine patladı

Facia yaşanan barajın kapağı yine patladı

Adana'nın Kozan ilçesinde Gökdere Köprü Barajı'nın Dipsavak derivasyon tünelinin kapağı patladı.

Alınan bilgiye göre, 2012 yılında baraj kapaklarının patlaması sonucu 5'i kayıp 10 işçinin hayatını kaybettiği Gökdere Köprü Barajı'nın Dipsavak derivasyon tünelinin kapağı oluşan sızmanın ardından öğle saatlerinde patladı.

Kozan'daki barajda ölen ve yaralanan işçilerin isimleri belli oldu

Adana'nın Aladağ ilçesinde Zamantı Irmağı üzerinde kurulu Göktaş 2 HES Barajı yükleme havuzundaki kapağın kırılması sonucu ölen ve yaralanan işçilerin isimleri belli oldu.

Aladağ ilçesi Köprücek Mahallesi Urganağzı mevkisinde bulunan Göktaş 2 HES Barajı'nda saat 11.30 sıralarında yükleme havuzundaki kapağın bilinmeyen bir nedenden dolayı kırılması neticesinde, kapak önünde çalışan 25 yaşındaki işçi Sefer Aktaş hayatını kaybederken, Serkan Demir, İdris Özcan ve Selçuk Çoklu isimli işçiler de yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Adana Gökdere Köprü Barajı barajın kapağı yine patladı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.