27 Nisan 2024, Cumartesi

EXPO 2023 Kitap Fuarı’nı iki günde 75 bin kişi ziyaret etti

EXPO 2023 Kitap Fuarı’nı iki günde 75 bin kişi ziyaret etti

Onikişubat Belediyesi’nin, EXPO 2023 Sergi Alanı’na sürekli ziyaretçi girişi sağlamak ve kentin edebi yönünü uluslararası platforma taşımak hedefiyle ‘100 yılın sayfalarını birlikte açıyoruz’ sloganıyla düzenlediği Kitap Fuarı’nı, ilk iki günde 75 bin kişi ziyaret etti.

‘Şiirin, şairin ve edebiyatın başkenti’ olarak bilinen Kahramanmaraş’ta kitapsever vatandaşların Kitap Fuarı özlemi, Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğindeki EXPO 2023’le bitti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye’nin temsil edildiği Uluslararası EXPO 2023’ün gerçekleştirildiği Sergi Alanı’na sürekli ziyaretçi girişi sağlamak amacıyla kazandırılan tesisler vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, Onikişubat Belediyesi’nin etkinlikleriyle ziyaretçi sayısında yeni rekorlara koşuluyor.

Bu kapsamda ‘100 yılın sayfalarını birlikte açıyoruz’ sloganıyla düzenlenen Kitap Fuarı, birbirinden değerli yayınevlerini, yazarları ve okurları ağırlarken, kültür etkinlikleri ve imza günlerine ev sahipliği yapıyor.

Etkinlikleri, imza günleri, söyleşileri ve sahaflarıyla kitap tutkunlarının ziyaret ettiği EXPO 2023 Kitap Fuarı, yoğun ilgi görüyor.

Birçok yayınevinin katıldığı fuarda ziyaretçiler, hem aradıkları kitabı uygun fiyatla bulma şansını yakalarken hem de Türkiye’nin en sevilen yazarlarına kitaplarını imzalatma ve sohbet etme imkanı buluyor.

Açıldığı günden bu yana kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Kitap Fuarı’nı, hafta sonu 7’den 70’e Kahramanmaraş ve çevre illerden 75 binden fazla kişi ziyaret etti.

EXPO 2023 Kitap Fuarı, Kahramanmaraş’ın tanıtımına da büyük katkı sağladı.

Kitap Fuarı, çevre illerden çok sayıda ziyaretçi almasının yanı sıra Ulusal TV kanallarında, ajanslarda ve gazetelerde yer alan binlerce haber, Kahramanmaraş’ın adını ve ‘Şiirin, şairin ve edebiyatın başkenti’ olduğunu tüm Türkiye’ye bir kez daha duyurdu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

EXPO 2023 Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.