28 Nisan 2024, Pazar

Eve istenen kira isyan ettirdi

Eve istenen kira isyan ettirdi

İstanbul'da kömürlükten bozma yıkık dökük bir ev için ilan sitelerinden birinde kiralık ilanı verildi. Mağaradan bozma ev için mülk sahibinin 7 bin lira kira istemesi vatandaşları isyan ettirdi.

İstanbul'un Kağıthane ilçesindeki 70 metrekarelik bir evin 7 bin liraya ilana verilmesi tepki topladı. Harabeye benzeyen rutubetli ve 1+1 olan giriş kat dairesi için ve "mağaradan bozma" yorumları yapıldı.

 

İSYAN ETTİREN İLAN

Hayat pahalılığının en çok hissedildiği kentlerden biri olan İstanbul'da, ev kiraları da epey yüksek. Eski ve küçük evler için istenen yüksek kiralar vatandaşı canından bezdirirken ilan sitelerinden birinde yayınlanan ilan "Yok artık" dedirtti.

 

EV DEMEYE BİN ŞAHİT

İlanda Kağıthane'de olduğu belirtilen 20 yıllık bir binanın giriş katındaki daire için 7 bin TL kira istendi. Ancak yayınlanan fotoğraflardan evin oldukça eski, rutubetli ve hasarlı olduğu görüldü.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kiralık Daire Emlak Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.