28 Nisan 2024, Pazar

Eve dönmediler, cep telefonu sinyali acı gerçeği ortaya çıkarttı

Eve dönmediler, cep telefonu sinyali acı gerçeği ortaya çıkarttı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde dere yatağına devrilen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Araçtaki 3 kişi hakkında yakınlarının kayıp müracaatında bulunduğu, jandarma ekiplerinin cep telefonu sinyalinden kaza yapanlara ulaştığı belirtildi.

Jandarma ekipleri, kayıp 3 kişinin 42 ZU 178 plakalı otomobille akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra yola devam ettiğini belirledi. Kayıp kişilerin cep telefonu sinyalinin ise Ortakaraören Mahallesi yakınlarından geldiği tespit edildi.

Dere yatağına devrilmiş halde bulundu

Bölgede AFAD ekipleriyle yapılan araştırmalar sonunda otomobil, mahalle girişinde bir metre derinliğindeki sazlık dere yatağına devrilmiş bulundu.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin de yardımıyla araçtan çıkartılan Galip Tangüner ve Samet Kelek'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ağır yaralanan Şevki Aslan ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Cenazeler, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Konya'nın Seydişehir CEP TELEFONU SİNYAL

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.