28 Nisan 2024, Pazar

 Ersun Yanal: "Fenerbahçe ile anlaştım ama..."

 Ersun Yanal:

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Ersun Yanal'ın söylediği iddia edilen sözler ortaya çıktı.

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olarak 17. sıraya kadar gerileyen Fenerbahçe'de takımın başına artık Ersun Yanal'ın getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı lacivertli kulüpten konuyla ilgili resmi açıklama gelmezken Ersun Yanal süreçle ilgili sessizliğini bozdu. Yakın dostlarıyla Fenerbahçe'deki transfer sürecini paylaşan Ersun Yanal'ın sözleri ortaya çıktı.

'FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞTÜK, SORUN YOK'

Ajansspor'un haberine göre Ersun Yanal, "Fenerbahçe ile resmi bir görüşme yaptık. Sorun yok. Başkan Ali Koç ile bir görüşme yaptık, takımla ilgili fikir alıverişinde bulunduk. Şu an takımın bir teknik direktörü var ve bu ortamda takımın başına geçmek etik değil. Taraftarın bana karşı sevgisi çok büyük. Fenerbahçe'nin kadrosu kötü değil ama mutlaka takviye yapılmalı..." dedi.

'FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIM AMA...'

Dostları ile sohbet eden Ersun Yanal, 'Fenerbahçe ile anlaştığını ama hoca sorununun çözülmesini beklediğini' ifade etti.

 

 

Bobo Alanyaspor’da Bobo Alanyaspor’da

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe teknik direktör Ersun Yanal Süper Lig Akhisarspor Ajansspor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.