27 Nisan 2024, Cumartesi

Ergin Ataman, Panathinaikos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Ergin Ataman, Panathinaikos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Panathinaikos, Ergin Ataman ile resmen 2 yıllık sözleşme imzalandı. Yunan ekibinden yapılan açıklamada, "Yeşil ve beyaz güzel renkler. Panathinaikos'u çalıştıracak olmak harika bir duygu. Rakip olarak birkaç kez OAKA'ya gittim ama şimdi hep birlikte büyük hedeflere hazırız." ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes ile yolları ayıran Ergin Ataman, Panathinaikos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ataman imza sonrası yaptığı açıklamada, "Tüm ekiple birlikte savaşarak güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz." dedi.

 

"ŞİMDİ HEP BİRLİKTE BÜYÜK HEDEFLERE HAZIRIZ"

Yunan ekibinden yapılan açıklamada, "Yeşil ve beyaz güzel renkler. Panathinaikos'u çalıştıracak olmak harika bir duygu. Rakip olarak birkaç kez OAKA'ya gittim ama şimdi hep birlikte büyük hedeflere hazırız." ifadeleri kullanıldı.

 

"GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURMAK İSTİYORUZ"

Ataman yaptığı açıklamada, "Tüm ekiple birlikte savaşarak güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Atina'yı seviyorum ve bunu herkes biliyor ama buraya tatil yapmaya gelmedim. Kazanan bir antrenörüm ve bu yıl dışında son dört sezonda Avrupa basketbolunda büyük başarılar elde ettim. Şimdi bunları OAKA'da Panathinaikos'la tekrarlayacağım konusunda iyimserim." dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ergin Ataman Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.