25 Nisan 2024, Perşembe

Erdoğan'ın mitingi öncesi ortalık karıştı!

Erdoğan'ın mitingi öncesi ortalık karıştı!

Erdoğan'ın mitingi öncesi ortalık karıştı! Vatandaş, AK Partili milletvekili adayına tepki gösterdi: Seni istemiyoruz

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesinde Malatya'da bir vatandaş, AK Parti 2. sıra milletvekili adayı İhsan Koca'ya tepki gösterdi. Vatandaş, il başkanlığından ayrılarak aday olan Koca'ya, "Burası senin babanın koltuğu değil. Reise gerekeni söyledik. Seni istemiyoruz. Yeter" diye seslendi.

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Malatya'da deprem konutları temel atma ve 1442 konut, 250 köy evi ile 47 dükkanın anahtar teslim törenine katıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAYINA TEPKİ

Miting öncesi alanda bulunan bir vatandaş polis bariyerlerinin ilerisinde bulunan AK Parti 2. sıra milletvekili adayı ve önceki İl Başkanı İhsan Koca'ya tepki gösterdi.

 

"SENİ İSTEMİYORUZ"

Vatandaş Koca'ya, "Burası senin babanın koltuğu değil. Reise gerekeni söyledik. Seni istemiyoruz. Yeter" dedi. İhsan Koca'ya tepki gösteren vatandaş çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek miting alanından uzaklaştırıldı.

 

MALATYA İL BAŞKANLIĞI'NDAN ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETMİŞTİ

İhsan Koca, 17 Mayıs 2018 tarihinden bu yana AK Parti Malatya İl Başkanı olarak görev yapıyordu. Koca, mevcut milletvekili Bülent Tüfenkçi'nin ardından 2. sıradan milletvekili adayı gösterildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Milletvekili İhsan Koca AK Parti Malatya Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.