20 Nisan 2024, Cumartesi

Erdoğan'dan dikkat çeken paylaşım

Erdoğan'dan dikkat çeken paylaşım

Kahramanmaraş merkezli iki depremin 4. gününde Ahbap'a çadır satışı yaptığı ortaya çıkan ve tepkilerin odağına yerleşen Kızılay'ın Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kınık'ın istifası sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesabından dün akşamki programda sarf ettiği "Kızılay'ın çadır satması beni üzdü. Süratle bu yanlışı düzeltmesi lazım" sözleri paylaşması dikkat çekti.


 

Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Kahramanmaraş depremlerinin 4. gününde Ahbap Derneği'ne çadır satışı yaptığı ortaya çıkmasıyla tepkilerin odağı haline gelen Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık istifa ettiğini duyurdu. Kınık'ın istifasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

 

"KIZILAY'IN ÇADIR DENDİĞİ ZAMAN SIKINTISI OLMAMALI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından dün akşamki programda sarf ettiği, "Biz Kızılay'ı özellikle çadır üretiminde çok daha aktif hale gelmesi için sürekli teşvik ettik. Kızılay'ın çadır dendiği zaman en ufak bir sıkıntısının, probleminin olmaması gerekir." sözlerini paylaştı.

2016'DAN BU YANA KIZILAY BAŞKANIYDI

Kerem Kınık'ın istifası ile ilgili Kızılay'dan yapılan açıklamada, "Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu 12.05.2023 tarihinde yapmış olduğu olağanüstü toplantıda oybirliği ile olağanüstü genel kurula gitme kararı almıştır. 2016 yılından bugüne genel başkanlığı yürütmekte olan Dr. Kerem Kınık'ın talebi ile alınan karar çerçevesinde olağanüstü genel kurula kadar tüzük gereği 1'inci Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkanlığına vekalet edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerine yer verildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kerem Kınık Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.