27 Nisan 2024, Cumartesi

En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak

En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak

Son Dakika! Bakan Işıkhan: Memur ve emekli zammı için temmuzda torba yasa çıkaracağız, en düşük memur maaşı 22 bin TL olacak

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca insanın beklediği haberi verdi. Işıkhan, "Memur ve emekli zammı için temmuz ayında torba yasa çıkaracağız, en düşük memur maaşı 22 bin TL olacak. Memur ve emeklilerin zam oranı 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamlarının ardından netleşecek." ifadelerini kullandı.

 

Asgari ücretin 11.402 TL olmasının ardından gözler memur ve emekli maaşlarına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan torba yasa çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak. Memur ve emeklilerin zam oranı 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamlarının ardından netleşecek." dedi.

 

"HEDEFİMİZ HERKESİ MEMNUN EDECEK SONUCA ULAŞMAK"

AK Parti grup toplantısı öncesinde TBMM'de gazetecilerle konuşan Işıkhan, "Hazine ve Maliye Bakanlığımızla işbirliği halinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bürokratlarımız çalışıyor. Hedefimiz torba yasada tüm paydaşları memnun edecek bir sonuca ulaşmak." ifadelerini kullandı.

 

"ÇALIŞANLARI ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ"

Vatandaşların yanında olduklarını belirten Işıkhan ayrıca "Çalışanlarımızı, memuru ve emekliyi enflasyona ezdirmeme konusu en önemli olan unsur" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Vedat Işıkhan Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.