28 Nisan 2024, Pazar

Emlakçının kurduğu tezgahı öğrenen kiracı, satırla dükkan bastı

Emlakçının kurduğu tezgahı öğrenen kiracı, satırla dükkan bastı

İstanbul'da bir kiracı, emlakçının ev sahibini arayarak daha yüksek kira verecek birilerini bulduğunu ve kiracısını evden çıkarmasını söylemesi üzerine deliye döndü. Emlakçının ofisini basan kiracı, satırla adama saldırdı. Olayda iki kişi de yara alırken korku dolu anlar kamera ile kayıt altına alındı.

İstanbul Esenyurt'ta anlaşmazlık yaşadığı emlakçısıyla tartışan kiracı, emlakçıya sokak ortasında satırla saldırdı. Kavgada iki kişi de yaralanırken yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

EMLAKÇININ OFİSİNİ BASTI

Dün saat 18.00 sıralarında Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde iddiaya göre sokak üzerindeki sitede çalışan emlakçı, ev sahiplerinden birini arayarak kiracılarını evden çıkarmalarını ve yüksek miktara ücret verecek başka kişilere kiralamalarını istedi. Olayla ilgili sinirlenen kiracı, emlakçının ofisine gittikten sonra ikili arasında tartışma çıktı.

SATIRLA SALDIRDI

Bir süre sonra tartışma büyürken eline satır alan şahıs, emlakçıya saldırmaya başladı. Taraflar arasında kavga sürerken çevredeki site sakinleri ikiliye güçlükle müdahale etti. Kavgada iki taraf da yaralanırken yaşanan o dehşet anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Esenyurt kiracı Polis 3. Sayfa Emlak Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.