27 Nisan 2024, Cumartesi

 Emekli maaş fark ödemeleri ne zaman ödenecek?

 Emekli maaş fark ödemeleri ne zaman ödenecek?

Bakan Selçuk'tan emekli fark ödemeleri açıklaması!

Milyonlarca emekliye müjde! 'Emekli fark ödemeleri ne zaman ödenecek?' sorusu yanıtını buldu. Edinilen son dakika bilgisine göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk emekli maaş fark ödemeleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "Emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı (Emekli Sandığı) alanların aylıkları Ocak ayının 1’i ila 5’i arasında ödendiği için, 1 Ocak 2019 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları, aylık almakta oldukları Banka ve PTT Şubelerince 25 Ocak 2019 tarihinde ödenecektir" sözlerini kullandı.

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren fark ödemeleri konusunda Aile ile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. Bakan Selçuk'un açıklaması ile beraber 'Emekli maaşı fark ödemeleri ne zaman ödenecek?' sorusu da yanıtını buldu.

EMEKLİ FARK ÖDEMELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Fark ödemelerinin Ocak ayı içerisinde ödeneceğini kaydeden Bakan Selçuk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Emekli maaş Bakan Selçuk emekliye müjde Emekli fark Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.