27 Nisan 2024, Cumartesi

Düzce'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Düzce'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Son dakika: Düzce'de saat 22.49'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi. AFAD ve Düzce Valisi Cevdet Atay, olumsuz bir ihbar olmadığını belirtti.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi'nin verilerine göre saat 22.49'da Düzce merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Düzce'nin yanı sıra Bolu, Sakarya ve Zonguldak'ta da hissedildi.

AFAD: OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

AFAD'tan yapılan açıklamada "Düzce'de saat 22.49'da 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." ifadeleri kullandı. Bir sonraki açıklamada ise "Deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" denildi.

 

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Depreme ilişkin açıklama yapan Düzce Valisi Cevdet Atay da olumsuz bir gelişme olmadığını belirtti. Atay, "20.07.2022 Günü saat 22:49 sıralarında merkez üssü Düzce olarak belirlenen 4.2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. 112 Acil Çağrı Merkezimize ulaşan herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Düzceli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

BAZI VATANDAŞLAR EVLERİNDEN ÇIKTI

Deprem nedeniyle korku yaşayanlar bazı evlerinden çıktı. Vatandaşlar sarsıntı nedeniyle korktuklarını belirtirken, evlerinin önünde ve parklarda oturdu.

"ALLAH BÜYÜĞÜNÜ YAŞATMASIN"

Namaz kıldığı sırada depremi hisseden Şerife Aşık, "Tam oturdum. Birden sallandı. Korktum. Hemen içeri girdim. Eşim de duymuş. Çocukları aradım hemen. Onlar da duymuşlar. Biz dışarı çıkıyoruz, dedim. Allah büyüğünü yaşatmasın" dedi.

"TEKRAR GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

1999 depreminde askerde olduğu için ilk kez deprem yaşadığını belirten Murat Babayiğit, "Televizyon izliyordum. Birden sallanmaya başladı. Son katta oturuyorum. Elbiselerimi giydim ve dışarı çıktım. Tekrar girmeyi düşünmüyorum" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Son dakika Düzce deprem HABERLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.