28 Nisan 2024, Pazar

Dünyaca ünlü sanatçılar şov yaptı

Dünyaca ünlü sanatçılar şov yaptı

Burası İstanbul! Şampiyonlar Ligi finalinde dünyaca ünlü sanatçılar şov yaptı

Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı İstanbul, dünya gündeminin bir numarasında. Final öncesi dünyaca ünlü şarkıcılar Anitta ve Burna Boy sahne aldı, ardından piyanist Adam György sahanın içinde canlı canlı Şampiyonlar Ligi müziğini çaldı.

 

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Manchester City ile Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde büyük bir görsel şölen yaşandı.

 

 

ANITTA VE BURNA BOY SAHNEDE

Final için İstanbul'a gelen dünyaca ünlü sanatçılar, maça dakikalar kala sahne aldı. İlk olarak sahneye Burna Boy çıktı. Ardından Anitta, dansçılarıyla birlikte performans sergiledi.

 

 

SAHANIN ORTASINDA ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ ÇALDI

Macar piyanist Adam György, futbolcuların dizildiği sırada sahanın içinde canlı canlı Şampiyonlar Ligi müziğini çaldı. Ardından maça start verildi.

 

 

KUPA MANCHESTER CITY'NİN

Nefes kesen mücadele Inter'i 1-0 mağlup eden Manchester City, Avrupa'nın en büyüğü oldu. Böylece Manchester City, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi kupasını aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

UEFA Şampiyonlar Ligi İstanbul Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.