29 Mart 2024, Cuma

Dünya devine 4 yıllık imza

Dünya devine 4 yıllık imza

Premier lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile anlaştı. Başarılı futbolcu İspanyol ekibiyle 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve düşme hattında yer alan Leicester City'de etkili bir oyun ortaya koyan Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile anlaşma sağladı.

 

4 YILLIK İMZA ATACAK

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile 4 yıllığına anlaştı. Haberde milli oyuncunun, İspanyol deviyle 2027 yılına kadar sözleşme imzaladığına ve sezon sonunda bedelsiz bir şekilde İspanyol ekibine katılacağına yer verildi.

FORMASINA KAVUŞTU

Brendan Rodgers ile fazla şans bulamayan milli oyuncu, İngiliz ekibinin yeni teknik direktörü Dean Smith ile yeniden formasına kavuştu.

 

BU SEZONKİ PERFORMASI

İngiliz temsilcisi ile 129 maça çıkan Çağlar, 3 gol ve 1 asist katkısı gösterdi. Öte yandan milli futbolcu kulübüyle 2020-2021 sezonunda FA Cup zaferi de yaşamıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Atletico Madrid Çağlar Söyüncü Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.